Boka

Boka bord

Fyll i formuläret nedan för att skicka din bokningsförfrågan. Bokningen är klar först när du fått en personlig bekräftelse från oss. Vid bokning av bord samma dag, ring istället 054-240 600.

Boka julbord här!

L’Esturgeonnière Caviar
från den Sibiriska stören, Baeri. Serveras med syrad grädde och Caviar chips.

Caviar from the Siberian sturgeon, Baeri. Served with sour cream and Caviar crisp.

195:-/pers

650:-/4 pers

Cognacsdoftande hummersoppa
med krabbcheesecake, forellrom, och dillpicklad lök.

Lobster soup with crab cheesecake, trout roe and pickled onion.

175:-

Sparris- och gräslökspannacotta
med Västerbottenvåffla, löjrom, syrad grädde samt rödlöks- och fikonbalsamicomarmelad.

Asparagus and chive pannacotta with Västerbotten cheese waffle, sour cream and red onion and fig marmalade.

175:-

Ostron- och pilgrimsmusseltartar
Créme på fermenterad vitlök och Karl Johan svamp. Serveras med confiterad äggula, Mangalica skinka och vit tryffelvinegrette.

Oyster and scallop tartar. Créme of fermented garlic and Karl Johan mushroom. Served with egg yolk confit, Mangalica ham and tryffle vinegrette.

165:-

Appias Carpaccio Classico Parmesan, ruccola, tryffelolja, krutonger och rostade pinjenötter.

Appia Carpaccio Classico with parmesan, arugula, truffle oil, croutons and roasted pine nuts.

160:-
Våra menyer - Via Appia

Black Rock

A'la Carte

Kupolen

Via Appia har delat sitt foto. ... Visa merDölj

Boka bord på 054-240 600, marta@viaappia.se, www.viaappia.se Varmt välkomna!

Skriv en kommentar

Inom kort kommer vi att göra något nytt & spännande på Via Appia!

Håll utkik på facebook och instagram så hänger ni med.

 

 

 

L’Esturgeonnière Caviar
från den Sibiriska stören, Baeri. Serveras med syrad grädde och Caviar chips.

Caviar from the Siberian sturgeon, Baeri. Served with sour cream and Caviar crisp.

195:-/pers

650:-/4 pers

Cognacsdoftande hummersoppa
med krabbcheesecake, forellrom, och dillpicklad lök.

Lobster soup with crab cheesecake, trout roe and pickled onion.

175:-

Sparris- och gräslökspannacotta
med Västerbottenvåffla, löjrom, syrad grädde samt rödlöks- och fikonbalsamicomarmelad.

Asparagus and chive pannacotta with Västerbotten cheese waffle, sour cream and red onion and fig marmalade.

175:-

Ostron- och pilgrimsmusseltartar
Créme på fermenterad vitlök och Karl Johan svamp. Serveras med confiterad äggula, Mangalica skinka och vit tryffelvinegrette.

Oyster and scallop tartar. Créme of fermented garlic and Karl Johan mushroom. Served with egg yolk confit, Mangalica ham and tryffle vinegrette.

165:-

Appias Carpaccio Classico Parmesan, ruccola, tryffelolja, krutonger och rostade pinjenötter.

Appia Carpaccio Classico with parmesan, arugula, truffle oil, croutons and roasted pine nuts.

160:-
Våra menyer - Via Appia

Black Rock

A'la Carte

Kupolen


Bakom kulisserna

Via Appia har delat sitt foto. ... Visa merDölj

Boka bord på 054-240 600, marta@viaappia.se, www.viaappia.se Varmt välkomna!

Skriv en kommentar

Inom kort kommer vi att göra något nytt & spännande på Via Appia!

Håll utkik på facebook och instagram så hänger ni med.

 

 


Via Appia | Restaurang & Bar i Karlstad | 054-240 600

Öppettider: Entréplan tis. ons. tor. 17-23 & fre. lör. 17-01
Plan 1 tis. ons. tor. 17-23 & fre. lör. 17-24