Boka

Boka bord

Fyll i formuläret nedan för att skicka din bokningsförfrågan. Bokningen är klar först när du fått en personlig bekräftelse från oss. Vid bokning av bord samma dag, ring istället 054-240 600.

Boka julbord här!

Blinier
Löjrom, smetana, hackad rödlök och fikonbalsamico.

Blinier with bleak roe, smetana, red onion and fig balsamico.

 

175:-

Sotad abborre

Rosmaringlass, forellromsvinegrette samt skottsallad med dill och persilja.                                                                                             

Blackened perch with rosemary ice cream, trout roe vinegrette, salad, dill and parsley.

155:-

Tonfisk nicoice

Confiterad äggula, vierge och örter.

Tuna nicoice, egg yolk confit, vierge and herbs.

155:-

Aquavitgravad älg

Pepparrotsmousse, piklade kantareller, portvinsrörda lingon och rostad purjolök.

Aquavit marinated moos with horseradish mousse, pickled chantarelles, port wine lingonbarries and rosted leek.

165:-

Rödbetsoppa

Getostknyte, valnötsallad och Mangalica skinka.

Beet root soup with goat cheese, salad with walnuts and Mangalica ham.

155:-
Våra menyer - Via Appia

Black Rock

A'la Carte

Kupolen

Via Appia har delat Kavaljeren Apertins inlägg. ... Visa merDölj

Nu har vi börjat pynta inför julborden och några i personalen tar sin uppgift på största allvar, de är redan på plats för att välkomna er! Boka julbord på 0554-108 60, info@kavaljerenapertin.se

Skriv en kommentar

Välkommen in och prova vår nya höstmeny!

Boka bord på 054-240 600.

 

 

 

Blinier
Löjrom, smetana, hackad rödlök och fikonbalsamico.

Blinier with bleak roe, smetana, red onion and fig balsamico.

 

175:-

Sotad abborre

Rosmaringlass, forellromsvinegrette samt skottsallad med dill och persilja.                                                                                             

Blackened perch with rosemary ice cream, trout roe vinegrette, salad, dill and parsley.

155:-

Tonfisk nicoice

Confiterad äggula, vierge och örter.

Tuna nicoice, egg yolk confit, vierge and herbs.

155:-

Aquavitgravad älg

Pepparrotsmousse, piklade kantareller, portvinsrörda lingon och rostad purjolök.

Aquavit marinated moos with horseradish mousse, pickled chantarelles, port wine lingonbarries and rosted leek.

165:-

Rödbetsoppa

Getostknyte, valnötsallad och Mangalica skinka.

Beet root soup with goat cheese, salad with walnuts and Mangalica ham.

155:-
Våra menyer - Via Appia

Black Rock

A'la Carte

Kupolen


Bakom kulisserna

Via Appia har delat Kavaljeren Apertins inlägg. ... Visa merDölj

Nu har vi börjat pynta inför julborden och några i personalen tar sin uppgift på största allvar, de är redan på plats för att välkomna er! Boka julbord på 0554-108 60, info@kavaljerenapertin.se

Skriv en kommentar

Välkommen in och prova vår nya höstmeny!

Boka bord på 054-240 600.

 

 


Via Appia | Restaurang & Bar i Karlstad | 054-240 600

Öppettider: Entréplan tis. ons. tor. 17-23 & fre. lör. 17-01
Plan 1 tis. ons. tor. 17-23 & fre. lör. 17-24