Boka

Boka bord

Fyll i formuläret nedan för att skicka din bokningsförfrågan. Bokningen är klar först när du fått en personlig bekräftelse från oss. Vid bokning av bord samma dag, ring istället 054-240 600.

Boka julbord här!

L’Esturgeonnière Caviar
från den Sibiriska stören, Baeri. Serveras med syrad grädde och Caviar chips.

Caviar from the Siberian sturgeon, Baeri. Served with sour cream and Caviar crisp.

195:-/pers

650:-/4 pers

Pilgrimsmusseltartar  Creme på fermenterad vitlök och Karl Johan svamp. Serveras med confiterad äggula, Mangalica skinka och vit tryffelvinegrette.

                                                                                               

Scallop tartar with creme of fermented garlic and Karl Johan mushroom, served with egg yolk confit, Mangalica ham and truffle vinegrette.

165:-

Löjromstallrik

Creme fraiche, rödlöskbalsamico och smörstekt bröd.

Bleak roe with creme fraiche, red onion balsamico and butter fried bread.

195:-

Aquavitgravad älg

Pepparrotsmousse, piklade kantareller, portvinsrörda lingon och rostad purjolök.

Aquavit marinated moos with horseradish mousse, pickled chantarelles, port wine lingonbarries and rosted leek.

165:-

Appias Carpaccio Classico

Parmesan, ruccola, tryffelolja, krutonger och rostade pinjenötter.

Appia Carpaccio Classico with parmesan, arugula, truffle oil, croutons and roasted pine nuts.

160:-
Våra menyer - Via Appia

Black Rock

A'la Carte

Kupolen

Via Appia har lagt till 3 nya foton.

Härlig eftermiddag och kväll hos oss! 👏👍😄
... Visa merDölj

Skriv en kommentar

Sofi Arenö, Elin Forslund och 19 andra gillar detta

Skriv en kommentar

NY OCH HÄRLIG SOMMARMENY!

KUPOLEN ÖPPEN RESTEN AV SOMMAREN!

Torsdagen 6 juli kickar vi igång vår nya meny.

Boka bord på 054-240 600.

 

 

 

L’Esturgeonnière Caviar
från den Sibiriska stören, Baeri. Serveras med syrad grädde och Caviar chips.

Caviar from the Siberian sturgeon, Baeri. Served with sour cream and Caviar crisp.

195:-/pers

650:-/4 pers

Pilgrimsmusseltartar  Creme på fermenterad vitlök och Karl Johan svamp. Serveras med confiterad äggula, Mangalica skinka och vit tryffelvinegrette.

                                                                                               

Scallop tartar with creme of fermented garlic and Karl Johan mushroom, served with egg yolk confit, Mangalica ham and truffle vinegrette.

165:-

Löjromstallrik

Creme fraiche, rödlöskbalsamico och smörstekt bröd.

Bleak roe with creme fraiche, red onion balsamico and butter fried bread.

195:-

Aquavitgravad älg

Pepparrotsmousse, piklade kantareller, portvinsrörda lingon och rostad purjolök.

Aquavit marinated moos with horseradish mousse, pickled chantarelles, port wine lingonbarries and rosted leek.

165:-

Appias Carpaccio Classico

Parmesan, ruccola, tryffelolja, krutonger och rostade pinjenötter.

Appia Carpaccio Classico with parmesan, arugula, truffle oil, croutons and roasted pine nuts.

160:-
Våra menyer - Via Appia

Black Rock

A'la Carte

Kupolen


Bakom kulisserna

Via Appia har lagt till 3 nya foton.

Härlig eftermiddag och kväll hos oss! 👏👍😄
... Visa merDölj

Skriv en kommentar

Sofi Arenö, Elin Forslund och 19 andra gillar detta

Skriv en kommentar


NY OCH HÄRLIG SOMMARMENY!

KUPOLEN ÖPPEN RESTEN AV SOMMAREN!

Torsdagen 6 juli kickar vi igång vår nya meny.

Boka bord på 054-240 600.

 

 


Via Appia | Restaurang & Bar i Karlstad | 054-240 600

Öppettider: Entréplan tis. ons. tor. 17-23 & fre. lör. 17-01
Plan 1 tis. ons. tor. 17-23 & fre. lör. 17-24