Boka

Boka bord

Fyll i formuläret nedan för att skicka din bokningsförfrågan. Bokningen är klar först när du fått en personlig bekräftelse från oss. Vid bokning av bord samma dag, ring istället 054-240 600.

Boka julbord här!

Varmrätter

Shinnhalstrad röding
Beurre blanc och rengbågsrom. Karl Johan svamp sallad, broccolicreme, lingonjelly och mandelpotatispure.

Fried char with beurre blanc and trout roe. Karl Johan mushroom, broccolicreme, lingonberry jelly and potatoe puree.

265:-

Rödtunga
Hummersås, rökt pilgimsmussla, marinerad fänkål samt dill- och saffransbakade rotfrukter.

Witch with lobster sauce, smoked scallop, marinated fennel and dill- and saffron baked root vegetables.

265:-

Oxfilé Rossini
Pommes Anna, tryffelsås, anklever, grillad sidfläsk, svartvinbärskokt päron och svartrotspure.

Fillet of beef Pommes Anna, truffle sauce, foie gras, grilled pork belly, blackcurrant pear and salsify puree.

290:-

Långbakad fläsksida                                   
Pot au feu på fläsklägg, rotfruktspure, surkål och grönärtskum.

Slow cooked pork belly, pot au feu of ham hock, root vegetables puree,sauertkraut and greenish foam.

 

240:-

Rådjursinnerfile
Enbär- och madeirasky samt kantarell- och Västerbottenskaka. Lingon, endiver, krasse och jordärtskockscreme.

Fillet of deer with juniper and madeira gravy, chantarelle and Västerbottens cheese cake. Lingonberries, endives cress and  jerusalem artichoke creme.

290:-

God mat - Via Appia

 

Våra menyer - Via Appia

Black Rock

A'la Carte

Kupolen

Via Appia har delat Kavaljeren Apertins inlägg. ... Visa merDölj

Nu har vi börjat pynta inför julborden och några i personalen tar sin uppgift på största allvar, de är redan på plats för att välkomna er! Boka julbord på 0554-108 60, info@kavaljerenapertin.se

Skriv en kommentar

Välkommen in och prova vår nya höstmeny!

Boka bord på 054-240 600.

 

 

 

Varmrätter

Shinnhalstrad röding
Beurre blanc och rengbågsrom. Karl Johan svamp sallad, broccolicreme, lingonjelly och mandelpotatispure.

Fried char with beurre blanc and trout roe. Karl Johan mushroom, broccolicreme, lingonberry jelly and potatoe puree.

265:-

Rödtunga
Hummersås, rökt pilgimsmussla, marinerad fänkål samt dill- och saffransbakade rotfrukter.

Witch with lobster sauce, smoked scallop, marinated fennel and dill- and saffron baked root vegetables.

265:-

Oxfilé Rossini
Pommes Anna, tryffelsås, anklever, grillad sidfläsk, svartvinbärskokt päron och svartrotspure.

Fillet of beef Pommes Anna, truffle sauce, foie gras, grilled pork belly, blackcurrant pear and salsify puree.

290:-

Långbakad fläsksida                                   
Pot au feu på fläsklägg, rotfruktspure, surkål och grönärtskum.

Slow cooked pork belly, pot au feu of ham hock, root vegetables puree,sauertkraut and greenish foam.

 

240:-

Rådjursinnerfile
Enbär- och madeirasky samt kantarell- och Västerbottenskaka. Lingon, endiver, krasse och jordärtskockscreme.

Fillet of deer with juniper and madeira gravy, chantarelle and Västerbottens cheese cake. Lingonberries, endives cress and  jerusalem artichoke creme.

290:-

God mat - Via Appia

 

Våra menyer - Via Appia

Black Rock

A'la Carte

Kupolen


Bakom kulisserna

Via Appia har delat Kavaljeren Apertins inlägg. ... Visa merDölj

Nu har vi börjat pynta inför julborden och några i personalen tar sin uppgift på största allvar, de är redan på plats för att välkomna er! Boka julbord på 0554-108 60, info@kavaljerenapertin.se

Skriv en kommentar

Välkommen in och prova vår nya höstmeny!

Boka bord på 054-240 600.

 

 


Via Appia | Restaurang & Bar i Karlstad | 054-240 600

Öppettider: Entréplan tis. ons. tor. 17-23 & fre. lör. 17-01
Plan 1 tis. ons. tor. 17-23 & fre. lör. 17-24