Boka

Boka bord

Fyll i formuläret nedan för att skicka din bokningsförfrågan. Bokningen är klar först när du fått en personlig bekräftelse från oss. Vid bokning av bord samma dag, ring istället 054-240 600.

Boka julbord här!

Varmrätter

Gösfilé
Chablissås, confiterad äggula, potatisbrandade, grönärtspuré och pepparrotsmousse.

Pike-perch with Chablis sauce, egg yolk confit, potato brandade, green pea puree and horseradish puree.

265:-

Rödtunga
Dill- och rieslingvinägersky, kantarellrisotto och anjovisbakade betor. Hummerolja och havtornssyrad rödkål.

Witch with dill and riesling vinegar sauce, chantarelle risotto and anchovy baked beets. Lobster oil and sea buckthorn red cabbage.

270:-

Oxfilé
Baconstuvad spetzkål, Pommes Anna och rödkålsmarmelad. Serveras med med peppar- och brandysås samt inkokt vit sparris

Fillet of beef with bacon stewed cabbage, Pommes Anna and red onion marmalade. Served with pepper and brandy sauce and poached white asparagus. 

290:-

Oxkind Bourguignon
Champinjoner, rostat rökt sidfläsk, borretanolök, ugnsbakade tomater samt mandel- och tryffelpuré.

Ox cheek with mushroom, roasted pork belly, borretano onion, baked tomatoes and potato puree with truffle.

260:-

Lammytterfilé
Crème på rödbetor, chèvre och rostad vitlök. Serveras med svartrotspuré, pimento- och örtfrittata samt madeira- och portvinssky.

Fillet of lamb with crème of beetroot, chèvre and roasted garlic. Served with salsify puree, pimento and herb frittata, madeira and portwine sauce.

270:-

God mat - Via Appia

 

Våra menyer - Via Appia

Black Rock

A'la Carte

Kupolen

Via Appia har delat sitt foto. ... Visa merDölj

Boka bord på 054-240 600, marta@viaappia.se, www.viaappia.se Varmt välkomna!

Skriv en kommentar

Inom kort kommer vi att göra något nytt & spännande på Via Appia!

Håll utkik på facebook och instagram så hänger ni med.

 

 

 

Varmrätter

Gösfilé
Chablissås, confiterad äggula, potatisbrandade, grönärtspuré och pepparrotsmousse.

Pike-perch with Chablis sauce, egg yolk confit, potato brandade, green pea puree and horseradish puree.

265:-

Rödtunga
Dill- och rieslingvinägersky, kantarellrisotto och anjovisbakade betor. Hummerolja och havtornssyrad rödkål.

Witch with dill and riesling vinegar sauce, chantarelle risotto and anchovy baked beets. Lobster oil and sea buckthorn red cabbage.

270:-

Oxfilé
Baconstuvad spetzkål, Pommes Anna och rödkålsmarmelad. Serveras med med peppar- och brandysås samt inkokt vit sparris

Fillet of beef with bacon stewed cabbage, Pommes Anna and red onion marmalade. Served with pepper and brandy sauce and poached white asparagus. 

290:-

Oxkind Bourguignon
Champinjoner, rostat rökt sidfläsk, borretanolök, ugnsbakade tomater samt mandel- och tryffelpuré.

Ox cheek with mushroom, roasted pork belly, borretano onion, baked tomatoes and potato puree with truffle.

260:-

Lammytterfilé
Crème på rödbetor, chèvre och rostad vitlök. Serveras med svartrotspuré, pimento- och örtfrittata samt madeira- och portvinssky.

Fillet of lamb with crème of beetroot, chèvre and roasted garlic. Served with salsify puree, pimento and herb frittata, madeira and portwine sauce.

270:-

God mat - Via Appia

 

Våra menyer - Via Appia

Black Rock

A'la Carte

Kupolen


Bakom kulisserna

Via Appia har delat sitt foto. ... Visa merDölj

Boka bord på 054-240 600, marta@viaappia.se, www.viaappia.se Varmt välkomna!

Skriv en kommentar

Inom kort kommer vi att göra något nytt & spännande på Via Appia!

Håll utkik på facebook och instagram så hänger ni med.

 

 


Via Appia | Restaurang & Bar i Karlstad | 054-240 600

Öppettider: Entréplan tis. ons. tor. 17-23 & fre. lör. 17-01
Plan 1 tis. ons. tor. 17-23 & fre. lör. 17-24