Boka

Boka bord

Fyll i formuläret nedan för att skicka din bokningsförfrågan. Bokningen är klar först när du fått en personlig bekräftelse från oss. Vid bokning av bord samma dag, ring istället 054-240 600.

Boka julbord här!

Varmrätter

Shinnhalstrad röding
Förellromssås, lingonjelly och potatisbrandade. Pinjenöttsallad, avrugakaviardressing och störroms chips.

Fried char with trout roe sauce, lingonbarry jelly and potaoe brandade. Pine nut salad, Avruga caviar dressing and caviar chips.

265:-

Rödtunga
Dill- och rieslingvinägersky, Karl Johanrisotto, anjovisbakade betor och havtornssyrad rödkål.

Witch with dill and riesling vinegar sauce, Karl Johan mushroom risotto and anchovy baked beets. Lobster oil and sea buckthorn red cabbage.

270:-

Oxfilé
Pommes Anna, sockerärtssallad och rödkålsmarmelad. Serveras med murkelsås samt inkokt vit sparris

Fillet of beef Pommes Anna, red onion marmalade and a salad of sugar snap peas. Served with morel sauce and poached white asparagus. 

290:-

Pestopasta med majskyckling                                    (eller Halloumi som veg)
Chalottenlök, semitorkade tomater och babyspenat. Vitlöksaioli, rostad bacon och parmesan.

Pesto Pasta with corn fed chicken (or Halloumi for vegeterian alternative) Shallots, semi dried tomatoes and baby spinach. Garlic aioli, roasted bacon and parmesan.

210:-

Lammytterfilé
Crème på rödbetor, chèvre och rostad vitlök. Serveras med svartrotspuré, pimento- och örtfrittata samt madeira- och portvinssky.

Fillet of lamb with crème of beetroot, chèvre and roasted garlic. Served with salsify puree, pimento and herb frittata, madeira and portwine sauce.

270:-

God mat - Via Appia

 

Våra menyer - Via Appia

Black Rock

A'la Carte

Kupolen

Via Appia har lagt till 3 nya foton.

Härlig eftermiddag och kväll hos oss! 👏👍😄
... Visa merDölj

Skriv en kommentar

Sofi Arenö, Elin Forslund och 19 andra gillar detta

Skriv en kommentar

NY OCH HÄRLIG SOMMARMENY!

KUPOLEN ÖPPEN RESTEN AV SOMMAREN!

Torsdagen 6 juli kickar vi igång vår nya meny.

Boka bord på 054-240 600.

 

 

 

Varmrätter

Shinnhalstrad röding
Förellromssås, lingonjelly och potatisbrandade. Pinjenöttsallad, avrugakaviardressing och störroms chips.

Fried char with trout roe sauce, lingonbarry jelly and potaoe brandade. Pine nut salad, Avruga caviar dressing and caviar chips.

265:-

Rödtunga
Dill- och rieslingvinägersky, Karl Johanrisotto, anjovisbakade betor och havtornssyrad rödkål.

Witch with dill and riesling vinegar sauce, Karl Johan mushroom risotto and anchovy baked beets. Lobster oil and sea buckthorn red cabbage.

270:-

Oxfilé
Pommes Anna, sockerärtssallad och rödkålsmarmelad. Serveras med murkelsås samt inkokt vit sparris

Fillet of beef Pommes Anna, red onion marmalade and a salad of sugar snap peas. Served with morel sauce and poached white asparagus. 

290:-

Pestopasta med majskyckling                                    (eller Halloumi som veg)
Chalottenlök, semitorkade tomater och babyspenat. Vitlöksaioli, rostad bacon och parmesan.

Pesto Pasta with corn fed chicken (or Halloumi for vegeterian alternative) Shallots, semi dried tomatoes and baby spinach. Garlic aioli, roasted bacon and parmesan.

210:-

Lammytterfilé
Crème på rödbetor, chèvre och rostad vitlök. Serveras med svartrotspuré, pimento- och örtfrittata samt madeira- och portvinssky.

Fillet of lamb with crème of beetroot, chèvre and roasted garlic. Served with salsify puree, pimento and herb frittata, madeira and portwine sauce.

270:-

God mat - Via Appia

 

Våra menyer - Via Appia

Black Rock

A'la Carte

Kupolen


Bakom kulisserna

Via Appia har lagt till 3 nya foton.

Härlig eftermiddag och kväll hos oss! 👏👍😄
... Visa merDölj

Skriv en kommentar

Sofi Arenö, Elin Forslund och 19 andra gillar detta

Skriv en kommentar


NY OCH HÄRLIG SOMMARMENY!

KUPOLEN ÖPPEN RESTEN AV SOMMAREN!

Torsdagen 6 juli kickar vi igång vår nya meny.

Boka bord på 054-240 600.

 

 


Via Appia | Restaurang & Bar i Karlstad | 054-240 600

Öppettider: Entréplan tis. ons. tor. 17-23 & fre. lör. 17-01
Plan 1 tis. ons. tor. 17-23 & fre. lör. 17-24