Boka

Boka bord

Fyll i formuläret nedan för att skicka din bokningsförfrågan. Bokningen är klar först när du fått en personlig bekräftelse från oss. Vid bokning av bord samma dag, ring istället 054-240 600.

Boka julbord här!

Varmrätter

Torskrygg
Rödvinssås, brandade, torsktunga, crabbrulle och hummerolja.

Cod with red wine sauce, brandade, cod tounge, crabb roll and lobster oil.

265:-

Halstrad gös
Ört Beurre blanc, smörstekt kalvbräss, rotfruktsfrittata och syrad rödlöksmarmelad.

Pike-perch with herb Beurre blanc, butter fried sweetbread, root vegetable frittata and red onion marmelade.

265:-

Mjukbakat ankbröst
Ölbrässerat anklår, tryffelrisotto, rödbetstimbal samt portvin- och apelsinsky.

Soft baked duck breast, beer braised duck leg, truffle risotto and beetroot. Served with port wine and orange gravy.

265:-

Ugnsbakad kalv
Örtrouille, friterad svartkål, höstsallad, cognac- och rosmarinsky samt en potatiskaka med svamp.

Baked veal with herb rouille and fried black cabbage. Potatoe cake with mushroom, cognac and rosemary gravy.

275:-

Oxfilé Bourguignon med anklever
Fläsksida, pärllök, tomat och rödvinssås. Puréer på mandelpotatis, äpple, morot och selleri.

Fillet of beef Bourguignon with foie gras. Pork belly, pearl onion, tomatoe and red wine sauce. Purees of potatoe, apple, carrot and celery.

290:-

God mat - Via Appia

 

Våra menyer - Via Appia

Black Rock

A'la Carte

Kupolen

Såhär tänker vi att er lillördag ser ut. Vi öppnar 17.00. Varmt välkomna! ... Visa merDölj

Skriv en kommentar

Lena Karlberg, Caroline Jansson och 9 andra gillar detta

Erica BroströmFredrik Broström detta borde vi få till...<3

9 timmar sedan
Avatar

Skriv en kommentar

Inom kort kommer vi att göra något nytt & spännande på Via Appia!

Håll utkik på facebook och instagram så hänger ni med.

 

 

 

Varmrätter

Torskrygg
Rödvinssås, brandade, torsktunga, crabbrulle och hummerolja.

Cod with red wine sauce, brandade, cod tounge, crabb roll and lobster oil.

265:-

Halstrad gös
Ört Beurre blanc, smörstekt kalvbräss, rotfruktsfrittata och syrad rödlöksmarmelad.

Pike-perch with herb Beurre blanc, butter fried sweetbread, root vegetable frittata and red onion marmelade.

265:-

Mjukbakat ankbröst
Ölbrässerat anklår, tryffelrisotto, rödbetstimbal samt portvin- och apelsinsky.

Soft baked duck breast, beer braised duck leg, truffle risotto and beetroot. Served with port wine and orange gravy.

265:-

Ugnsbakad kalv
Örtrouille, friterad svartkål, höstsallad, cognac- och rosmarinsky samt en potatiskaka med svamp.

Baked veal with herb rouille and fried black cabbage. Potatoe cake with mushroom, cognac and rosemary gravy.

275:-

Oxfilé Bourguignon med anklever
Fläsksida, pärllök, tomat och rödvinssås. Puréer på mandelpotatis, äpple, morot och selleri.

Fillet of beef Bourguignon with foie gras. Pork belly, pearl onion, tomatoe and red wine sauce. Purees of potatoe, apple, carrot and celery.

290:-

God mat - Via Appia

 

Våra menyer - Via Appia

Black Rock

A'la Carte

Kupolen


Bakom kulisserna

Såhär tänker vi att er lillördag ser ut. Vi öppnar 17.00. Varmt välkomna! ... Visa merDölj

Skriv en kommentar

Lena Karlberg, Caroline Jansson och 9 andra gillar detta

Erica BroströmFredrik Broström detta borde vi få till...<3

9 timmar sedan
Avatar

Skriv en kommentar


Inom kort kommer vi att göra något nytt & spännande på Via Appia!

Håll utkik på facebook och instagram så hänger ni med.

 

 


Via Appia | Restaurang & Bar i Karlstad | 054-240 600

Öppettider: Entréplan tis. ons. tor. 17-23 & fre. lör. 17-24
Plan 1 tis. ons. tor. 18-23 & fre. lör. 17-24